Szeretetfrekvencia

Dr. Steiber Anita Tünde

"Élet- és lélekmentor, életreformer"

 

gyógyszerész, természetgyógyász, metafizikai speciális tanácsadó, párkapcsolati coach honlapja

Workshopok

Férfi-­erő titka

Bizonyára már régóta erre vágysz, hogy igazi férfi hírében állj. Nem sikerülnek a kapcsolataid? Pedig Te titkon legbelül mégis nagyon szeretnéd. Szakítottál, elváltál… és úgy érzed, romokban áll a világ, meg vagy bántva, megsértve, frusztrálódva, és nem is tudod, mi tévő legyél? VÁLJ HATÁROZOTT, ERŐS, BÁTOR, SEGÍTŐKÉSZ ÉS TISZTELETTUDÓ FÉRFIVÉ, AKIRE A NŐK FELNÉZNEK!

A cso­dá­la­tos nő, mint mág­nes

Azért születtél le nőnek, hölgynek, hogy tündökölj a női lét mivoltában. Szeretnél erről többet tudni? Milyen nőt is választ egy férfi? Olyat, akire felnézhet, tisztelhet, imádhat, s társa lehet. Légy te is ez!

Sze­re­lem­társ

Sokan örülnének, ha rátalálnának arra a társra, aki nekik lett szánva. Ráadásul most éljük a szétválasztódás korát is. Mégis hogyan tudom meglátni, s megérezni, ki is az a másik felem?

A­rany­kor­i társ­kap­cso­lat tit­ka

Ugye észrevetted te is, hogy jelen pillanatban harc van NŐ és FÉRFI között? Szeretnél-e úttörője lenni egy teljesen más alapokon nyugvó Aranykori Társkapcsolati Minta beindításának? Fel kell emelni a Női és a Férfi minőséget! Külön-külön és azután együtt is.

Tü­­kör­­á­l­lí­­tás

Tudtad, hogy egy kívülálló teljesen másként lát Téged, mint ahogy azt Te gondolod? Kíváncsi vagy, hogyan látnak Téged mások? Tudd meg az igazságot! Izgalmas lehet ez számodra? Bevállalod?

Transz­­for­­má­­ci­­ó

Ha továbbra is cipelném magammal a sérelemzsákomat, már igen nehéz lenne. Nézz csak végig az utcán bandukoló embereken. Nagy része nehézkesen megy, meggörbülve, lehorgasztott fejjel. Nehéz a súly, a búnak, a bánatnak, a fájdalomnak a súlya. Ezt itt és most mind letesszük, lepakoljuk, szélnek eresztjük, hiszen nem is a miénk volt, csak ránk lőcsölték.

Tér­kép ön­ma­gad­hoz

Szeretnéd végre megismerni Önmagad, hogy hogyan működsz? A TITKOS ÖNMAGAM felfedezése! “Használati útmutató” saját önmagadhoz: Úgy gondolod, hogy ismered magad, akkor igen, persze, igazad van, de mindez a felszín, ahogy látod önmagad a tudatos tudatoddal. De mi van még e mögött?

Ér­té­kes va­gyok!

Hogyan érezheted a nap minden órájában, hogy igen, Te értékes vagy? Elismered-e saját magad nagyszerűségét és egyáltalán létjogosultságodat itt a Földön? ÉREZD MAGAD FONTOSNAK, ÉRTÉKESNEK, MEGELÉGEDETTNEK ÉS BOLDOGNAK! Az életed változik át, ha ezt tudatosítod, e szerint élsz, cselekszel, gondolkozol, s másoknak is hasznára válsz.

Tudsz-­e él­ni a ki­vá­ló­sá­ga­id­dal?

Minden embernek számtalan kiváló tulajdonsága, különleges képessége, egyedi csodája, speciális küldetése, egyéni kincse van. Egyáltalán tudsz te erről? Vagy azt gondolod, átlagos ember vagy, s belesimulsz a tömegbe?

Mi az is­te­ni ter­ved?

Milyen feladatot vállaltál a Világban? Amikor leszüle-tünk ide, mindenkibe beleintegrálódik egy TERV, amit be kell teljesíteni. Szeretnéd tudni, neked mi az Életfeladatod?

Ra­­gyo­­gás = bel­­ső fény

Öröm-e melletted az Élet? Szívedből árad-e folyamato-san a fény és a ragyogás? Várják-e érkezésed? Tudsz-e mindig felhőtlenül moso-lyogni? Ez a nagy kérdés, s a kulcsa a kezedben.

Vissza­fi­a­ta­lí­tás

Ugye szeretnéd üdébbnek, fittebbnek, fiatalosabbnak érezni magad? Szeretnéd-e, hogy ezt mások is örömmel vennék észre rajtad, és ők is szeretnének követni téged? Miért is ne? Mi lehet, ami megakadályoz téged, hogy végre úgy nézz ki, ahogy mindig is szerettél volna?