Oldal kiválasztása

Ha hiszed, ha nem, Világítótorony lehetsz !
Ezt nem adják csak úgy oda neked, ezért tenned kell, hosszú önkeresés, önfelismerés, önfejlesztés az út neve. Lehet, hogy már az is vagy, csak nem tudsz róla ?
Fényesen fel tudsz ragyogni, mások segítésére, fejlődésének előmozdítására! Ez igen hosszadalmas, fáradtságos tanulással, megtapasztalással járó út, melynek a legfőbb mozgatórugója a saját korlátozó hiedelemrendszered ledobása,és egy ÚJ EMBER-ré válás !
Lehet, hogy kilógsz  a sorból, a széles sorból, de ez az igaz út, a keskeny út. Megvetéssel, kiközösítéssel, kinevetéssel, lealázással is járhat , de Te ezzel ne törődj, a tudatszintük legalján lévők teszik ezt, akik nem értik az életet, nem látnak, sötétben tapogatóznak.Ők még csak a mának élnek, mert nem tudják, hogy létezik majd más is, hiszen a tudatod az örök, és szárnyal tovább a szkafandered levetése után is. S így nagyon nem mindegy, hová kerülsz, ott hogyan érzed majd magad , s utána, hová, merre is kerülsz , hová születsz le újra, s milyen feladattal, vagy esetleg már nem kell leszületned?
Ha Világítótorony vagy:
1.Jól érzed magad a bőrödben, mert veled van a tudás, bölcsesség, megértés.
2.Titkok tudója vagy, átlátsz a fátylon.
3.Már nem sért semmi, nem fáj, nem szenvedsz, mert ebben a világban már más a megértés.
4. Nem vagy beteg, mert nincs miért, megtanultad már a leckéket.
5.Segíted embertársaid, azzal, ami a Te különleges képességed, belső szépséged, gondoskodásod, ami valamivel több, ahol eddig ,és ahogy éltél.
6. Szolgálati szinten vagy. Már csak az érdekel, a másikért mit tudsz tenni, hogy ő is, s vele együtt a környezeted, s lakóövezeted, országod, …s az egész bolygó is emelkedhessen.
Mind ehhez meg kell érni, s rá kell jönni, a többi, az csak hiábavalóság.
Tündökölve  kiragyogsz a többi közül, s sokan ezt nem értik, van aki:
1.Féltékenyen utálkozik rajtad.
2.Felnéz rád, és követni akar!
Megosztó vagy, megosztod a tömeget, de a felemelkedést segíted ! Segítesz a tiszta úton járni, segítesz vezetni, elvezetni a Forráshoz azt, aki kéri, érti, érzi. Mivel segítesz ?
1.Egy jó szóval, lelket melengetővel.
2.Felismeréssel, … lehet, hogy fájdalmassal, de meg kell tenned, valakit csak így ébreszthetsz, ha egyáltalán ébreszthető. Ha tanul belőle, megérte ! Az alvókat hagyni kell, ha ellenáll, neki még szenvedni kell.
3.Tanításokkal, melyen Te már végig mentél, s tudsz már róla mesélni.
4.Új energiákba beleállni, új kreációkat létrehozni.
5.Közösséget alapítani, alkotni, melyben az új értékrend szerint cselekszetek.
A többivel ne törődj, továbbra is fejleszd magad, testi, lelki, szellemszinten légy edzett, erős, határozott, következetes, és bombabiztos magadban, s hitedben. Járj az élen:
1.Megfelelő egészséges étrend bemutatásával
2.Tested karbantartásával
3.Szellemed magas szinten tartásával
LÉGY VEZÉRCSILLAG MAGYARORSZÁG EGÉN !
Tarts békemeditációkat, így emeled a rezgést körülötted, s messze távolban is ! Ha megérintettem lelked, örülök neki  !
Határtalan szeretettel :
Dr Steiber AnitaOszd meg a Facebookon!