Szeretetfrekvencia

Dr. Steiber Anita Tünde

"Élet- és lélekmentor, életreformer"

 

gyógyszerész, természetgyógyász, metafizikai speciális tanácsadó, párkapcsolati coach honlapja

Terápiák

1. Hormonegyensúly-tanácsadás

Nőgyógyászati problémák: petefészekciszta, mellfibrociszta, mióma, P.C.O.S., endometriózis, daganatok, havi ciklus rendellenességek megszüntetése mellékhatás nélkül.

2. Théta healing

Gyökérproblémák megtalálása, oldása, intuitív diagnosztika, régi korlátozó, berögzött hitrendszerek, minták törlése és programcseréje, hogy BOLDOG ÉLETET ÉLJ!

 

3. Bach virágterápia

A virágesszenciák csodálatos finomenergetikai hatásaik révén egyéni kitesztelések után tudják oldani a félelmeid, szorongásaid, önbizalomhiányod, frusztrációid, el nem engedéseid stb..

4. Magne-Vit duplamágneses készülék

Mozgásszervi, ízületi problémáknál elindítja a regenerálódási folyamatot, néhány kezelés után beindul az öngyógyítás, javul az életminőség, s maga a kezelés fizikai közérzetjavító szolgáltatás.

5. Tibeti hangtálas léleksimogatás

A hangtálak speciális frekvencián történő zengetése felébreszti a sejtemlékezetet, teljes ellazulást, stresszoldást, teljes megnyugvást, harmóniát, feltöltődést képes előidézni.

Időpontkérés

Itt tudsz jelentkezni terápiára. Kérlek, add meg a neved, az e-mail címed, a telefonszámod, és válaszd ki, milyen típusú terápián szeretnél részt venni. Ha nem tudod eldönteni, melyik terápia felel meg a te problémádnak, nem gond, majd együtt kiválasztjuk. Az üzenet elküldése után a lehető legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

6 + 14 =