Oldal kiválasztása

Szabadnak születtél, s egy szeretet-hálóba csöppentél bele !

De tényleg így is érzed magad?

Tudsz-e szabadon szárnyalni, és minden úgy történik, ahogy szeretnéd ?

Mersz-e fejest ugrani az újba, egy teljesen tiszta lappal, ami a szabadság mámorát adná Neked ?

Szerelmetes tudsz-e lenni az Univerzumba?

Meg mered-e élni a szerelmet, mint érzést, mely magával ragad, de nem tudod hová?

Ha mind ezekre nincs egyértelmű  életigenlő válasz, vesd bele magad az Életbe ! Jönnek majd a segítők, a segítő szituációk, merj élni !Ha másokat okolnál valamiét, no, ezt felejtsd el, mivel minden belőled indul ki.Te teremted a Világodat, csak az lesz, amire fókuszálsz, akár pozitív, akár negatív irányba! Kiváló negatív teremtő az ember. Mi lenne, ha csak a pozitívra összpontosítanál, és nincs is esély, hogy más legyen?  Vágj bele ! Most !

Szabadítsd fel lelked a régi sérelmektől,betokosodott régi hitrendszerektől ! Válj ÚJ EMBER-ré,amit az ÚJ KOR szellemisége megkövetel azoktól, akik fejlődni szeretnének.Ha nem sikerül magad kibontani a régiből, akkor az marad.

Mert mire is vágyik egy igazi tiszta lélek, ki ide jött a Földre körülnézni, vándorútja egyik állomására ? Te mit szeretnél ? Csukd be a szemed, és mond ki, amit a szíved mond most Neked. Lelked valószínű, nem a börtönre vágyik, a kalickára / mely akár aranykalicka is lehet ! /,hanem a TELJESSÉG MEGÉLÉSÉRE, melynek alapköve, hogy ne légy megbilincselve semmivel sem.Mivel kötheted meg magad ?  Megfelelési kényszer,bűntudat, önbizalomhiány,kisebbrendűségi érzés, ítélet, düh,irigység, féltékenység ,szegénységi fogadalom,….stb, bármi amit az elméd  előállít.

A RAGASZKODÁS HELYETT  ELRUGASZKODNI  !!!

Ha Szabadon Szárnyalsz,mindent meg tudsz ízlelni,ami megérint,megismerni, belemenni,átélni, és haladni tovább, újra felfedezni az élet szépségeit, melyek melengetik a szívedet, méghozzá úgy, hogy közben karöltve jársz az Isteni Morállal.Kisebb buktatóknál persze el bukhatsz ugyan,de ebből  tanulsz, fejlődsz,haladsz tovább,s közben rájössz, hogy úgy segíted magad fejlődését,ha haladsz a lépcsőn felfelé, és figyeled magad, s kontrollálod,hogy az út, amelyen elindultál, vajon tiszta-e ?

Ha szabad a lelked, béklyóid ledobtad,és kéz a kézben haladsz az Isteni Tudással,minden megnyílik előtted, s tárt kapuk várnak .Lelked könnyedén siklik, nincs akadály, s érzed, hogy áramlásban vagy. FELSZABADULTÁL.S Te döntöd el, mit képviselsz, merre mész, merre haladsz.

Ha elindultál, s szabaddá váltál, szintednek megfelelő szerelmetes társ csatlakozhat hozzád.Ennek előfeltétele, hogy sugározd ezeket a frekvenciákat, érezd az érzést ! De jól figyeld meg, tényleg egyforma-e a hitrendszeretek, s egyfelé haladtok -e ? Meg van-e a közös cél ? A közös szellemiség?

Ha nincs, csak ideiglenes párt kaptál, ideiglenes időre, de így is jól érezheted magad. Egy darabig persze, akár szenvedés is lehet benne, de a jó felismerésekkel ez tompítható. A szíveddel láss, s nézd meg benne, ő mire vágyik vajon? Biztos, hogy Te meg tudod adni neki, amit ő szeretne ? Láss az ő szemével ! Ha nem egy pár vagytok, ne erőltesd ! Ha érzed Őt, és minden rezdülését, s ott a kölcsönös tisztelet, érzés , parázs, lángolás..Éld át a folyamatot ! Ez  az Élet AJÁNDÉKA neked!  Azért vagy itt, hogy szeress, de tégy bele apait-anyait ! Éld át a teljességét, amit ad a kapcsolat Neked !Tápláljátok egymás lelkét, ne legyen egyoldalú, mert akkor mindig borul.Találjátok meg benne a Szentségességet, ami ugyan mára elveszett,de keveseknek megadatik,. S miért is ne lennél épp Te, aki ezt megkaphatja…….

Szeretettel és ébresztéssel írva-e sorokat Neked:

Dr Steiber Anita

 Oszd meg a Facebookon!