Oldal kiválasztása

Szinte mindannyian a saját elmétek fogságában vagytok,így észre sem veszitek, és egy nagy pókhálóba vagytok belegabalyodva, fenn vagytok akadva, és nem tudtok szabadulni, mert nem is sejtitek, hogy ezek a minőségek nem Ti vagytok.Gúzsba vagytok kötve, gúzsba van a tudatotok,s egy előre meghatározott előre programozott élet-modell szerint éltek,mert azt hiszitek,csak így lehetséges, mert ezt tanultátok,ezt hallottátok,s erre predesztináltak benneteket.

De mi van, ha ez mind nem igaz ?

Mi van, ha másképp is lehetséges élni, úgy, ahogy a belső Szeretet-Mag-od diktálja ?

 

Ki tart vissza a szíved döntésétől?

Van -e benned elég kurázsi,és tudás, hogy lépj ?

Nem lehetsz a régi szokásaid híve, ki kell, hogy takaríts  saját magadból apródonként  minden nem oda illőt, ami nem a fejlődésed szolgálja :

1.TV, netezés , mobilozás bárhol, bármikor.

2.A nem megfelelő tiszta, tápláló ételek bevitelét.

3.Rossz, ártó, pusztító, ellenséges gondolatokat.

4.Ítélkezést másokról,önmagadról.

5.Elkényelmesedést, lustaságot, motiválatlanságot.

6.Aktív cselekvés nélküliséget.

7.Beszűkült gondolkodásmódot.

8.Önkorlátozó hiedelemrendszereket.

9. Régi berögzött szokásokat.

Le kell válni a régi mintázatokról, melyek nem egymás segítésén alapulnak :

1.Már nem működő ” baráti” , hátba szúrós kapcsolatok: kuka !!!

2.Kényszer pár kapcsolatok: eltűröm, elszenvedem, elviselem, …??? De miért is ? Merj váltani: tápláló-társkapcsolatra, ahol egymással egy Ég-Is alatt csodákat élhettek meg, és egy felé haladtok !

3.Munkahely:Jó-e Neked áll-ás-ban lenned, ahol leáll a Te életed,és fel vagy kötve egy nem szeretet alapú munka kapcsán a pókhálóra ?Eladod a lelked pénzért ? Hm. Megteheted, de mi is lesz később veled ?

Tudnod kell,hogy benned is ott van egy szikra, a lelked szikrája,mely  megmondja , hogy éget-e a vágy, hogy ezt a feladatot lásd el, vagy valami egészen mást ? Vagy éget -e a vágy, hogy más párod legyen, aki LÁTJA IS A LELKED ?

Légy saját magad ura, s tedd azt, ami szívednek kedvesebb ! Ki akadályoz meg benne ? Milyen akadálya van ?Menj arra felé, …mely felé HÍVÁSOD VAN !

Bontsd ki magad a pókhálóból,s válj szabaddá, és lélegezz !

Éld az életed, és szárnyaltasd fel magad !Nincs más lehetőséged !

Lépj be az élet áramlatába, s légy végre az, akinek születtél !Ne csak elszenvedd az életet, hanem élvezd tudatosan, bölcsen,szeretetelvűen ! Az egész Mindenséget nem egy ragacsos, nyúlós pókháló massza tartja össze, bár ott van ugyan,néhány helyen, hanem egy csodálatos Szeretet-szövedék  !

Te melyiket szeretnéd érezni, megtapasztalni ? Minden a Te érzékelésedtől függ ! Ha a szeretetet választod, kérdésem feléd kedves olvasó:

Ott van-e a Te életedben minden nap?

Ott van-e minden életterületeben?

A nap minden egyes percében ott van-e veled?

Ha nem,…gondolkozz el rajta, miért is nem? Pénzbe kerül ez nekem ?  Nem megvehető pénzért. Te elő tudod állítani ? Erre lettünk teremtve, ezért jöttünk le, hogy ezt megtapasztaljuk, hogy hogyan tudunk bánni vele ! De mintha félresiklott volna a Teremtés, sőt  ,úgy tűnik, nagyon is !

No, de ki az, aki ki tudja korrigálni, s át tudja váltani Világodat ? TE !!!

Bontsd le tehát a pókhálót, a fátylat, s nyisd ki végre a szemed, és láss ! Éld meg a Csodákat, aminek részese lehetsz ! Tégy érte, hogy valóban részese lehess ! Öleld körbe a Világot, s a Világ is  körbe ölel Téged !

Szeretettel küldtem ÉBRESZTŐ soraim Neked !

Dr Steiber Anita

 

 

 

 

 Oszd meg a Facebookon!