Oldal kiválasztása

KAPCSOLÓDÁSOK AZONNALI MEGSZŰNÉSE !
Teljes értékvesztettség és érdeklődés hiánya egy esetleges újonnan kialakuló kapcsolódások során, ez a legújabb nihilista módi ! Pár mondat elhangzása után, már ki akarják biztosítani maguknak a frenetikus esti programot,és ha ez nem úgy tűnik, hogy azonnal menni is fog, akkor menthetetlenül azonnal megszakítják az ismerkedésnek a normális, kulturált formáját. Egyre többen panaszkodnak erről, hogy megismerkednek egy fiatalemberrel,és megy cseten az ismerkedés, vagy személyesen, néhány mondat után azonnali figyelemfelkeltés indul, hogy mit akar a férfi akár pár órán belül, és amikor ez elutasításra kerül, már nem kell a hölgy.1 hónapon belül, akár 4-5 ilyen ajánlat is jöhet, de kérdezem én: MINEK NÉZIK A NŐKET EZEK A HÍMEK ? Valószínű, tárgynak, biorobotnak. Már teljes érdeklődés hiánya azok után, miután a nő ezt kikéri magának, jön a kőbunkó: “MEREV A FELFOGÁSOD !” Részletesen ecsetelik, hogy mit tennének, és ha elutasításra találnak, vagy ha a nő kulturáltan megjegyzi, hogy talán nem így kellene udvarolni, és végül is mi is ez tulajdonképpen? Nem érték ma a tisztességes, igaz szeretet alapú kapcsolatot tervező hölgy,mert nem ez kell. Kell az azonnali beugró pár alkalomra, és szaladni tovább, jöhet a következő, és így tovább.
Meg sem óhajtják ismerni a férfiak ma a nőket, teljesen mindegy, hogy ki milyen értékrendet képvisel, milyen gondolatai vannak, hogyan tudná segíteni a férfit, és ki is ő egyáltalán, erre nem kíváncsi senki sem, csak pár órán belül a  teste kellene, és ennyi.
ROHAN A VESZTÉBE A TÁRSADALOM!  Így nem is lesznek soha új típusú, tisztességes egymás segítésén alapuló kapcsolatok, az egész értelmetlen.Nincs közös cél, eszmeiség, hova tovább így ? Lepusztult faj, csak az ébredezők maradhatnak fenn, a többi bukásra van ítélve. Állattá vált emberiség.
Szellemiség, lelkiség, emberség….nagyon keveseknél találtatik.
Van-e még benned emberség az embertársaid iránt, hogy érzed?
NEM IS BAJ, HOGY EZEK A KAPCSOLATOK AZONNALI HALÁLRA VANNAK ÍTÉLVE , DE AKKOR AZ EMBERISÉG ÍTÉLI HALÁLRA MAGÁT !!!!
Bukik az 5. faj, ha ez így megy tovább, és ekkor még csak a párkapcsolatok szegmensét vizsgáltuk !
Természetesen ez nem igaz mindenkire, csak jó pár emberre, akik azt gondolják, ezt büntetlenül megtehetik.Sajnos egyre több az ehhez hasonló, sőt tömegével működik, hiszen mindent lehet. SZABAD AKARAT HAJRÁ !
De Te eldöntheted, az ISTENI TERVET SZOLGÁLOD -e , vagy tarolsz, és piszkítasz.
EGY KIÚT VAN A DRÁMÁBÓL: Rájönni, csak jót érdemes tenni , s amit teszel, csak azt kapod majd vissza !
Ezeket nem elhallgatni kell szemérmesen, hanem merni kell kimondani !
Indul a szétválasztás . Te hova állsz be ?
Mindenki olyan barátokat választ, amilyen az ő szellemisége, tudatszintje!
A Tied hol van ?
Ébresztő,és újraélesztő üzenetem Nektek : Nézz magadba, s gondolkozz el ,kit és mit szolgálsz, mert legközelebb majd Tiéd a tapasztalati zóna, …és lehet, hogy fájni fog….
De ne higgy nekem, belátásodra bízok mindent . Élj, s tpasztalj !
Továbbra is szeretettel és ébresztéssel írva soraim:
Dr Steiber Anita

 

 Oszd meg a Facebookon!