Oldal kiválasztása

TEREMTS ÚJ ÉRTÉKEKET !
Gondold át, mennyire is hasznos az életed ?És kinek a számára hasznos ?
Leélhetsz úgy egy inkarnációt, hogy elfecsérled az életed mulandó dolgok hajszolásával, hogy Te mindenképpen jól érezd magad, mindened meglegyen, s lehet, hogy eszedbe sem jut elgondolkozni azon, hogy e közben minden ember, akivel kapcsolatba kerültél feltétlen jól jött e ki a veled való találkozásból? No, ez itt a nagy kérdés !Ne csak magadra gondolj, ne csak Te legyél a fontos, mert akkor nem a szeretet alapú világot szolgálod, hanem az önös érdekeket preferáló világot !Természetesen igyekezz úgy élni, hogy mindig erőd teljében legyél, tedd meg a feladataid, rendben legyenek a dolgaid, s érezd mind e közben jól magad, DE NE MÁS KÁRA ÁRÁN !Tudod milyen sokan figyelembe sem veszik ezt, eszükbe sem jut, ebbe belegondolni is ?Pedig ez lenne a lényeg , a nap minden percében úgy cselekedni, gondolkodni, viselkedni, hogy mindenki jól járjon! Ne csak a pénzt nézd , a pozíciót, az éppen elfogadható párt önös érdekből, akinek szép háza van, és odaköltözhetsz, de nincs igazi szerelem, ne az olyan munkahelyet fogadd el, ahol jó a kereset, de a másik oldalnak dolgozol, mert meg lesz a böjtje, nem is akárhogy !Átvered embertársad ? Téged is át fognak ! Bármely életterületről lévén szó, ez univerzális törvény !
MI IS A JÓ ÚTVONAL?
TEREMTS ÉRTÉKET A VILÁGNAK!!!
Munkád, feladatod, küldetésed itt léted  legyen olyan, hogy emlékezzenek rád, hogy tettél valami jót az emberiségért !Ha ezt nem érzed a szívedből, a Te jogod eldönteni, mit választasz, s mivel mindig választunk, bármikor korrigálhatsz a jó oldalra !
MIRE IS GONDOLOK, AMIKOR AZT ÍROM, HOGY TEREMTS ÉRTÉKET?

Olyan munkaterületre,vagy egyszerűen csak cselekvéssorozatra, JELENLÉTRE, ahol maradandó, értéknövelő és nem elvevő, s többletet adsz másnak, másoknak, amivel mindenki jól jár, és hosszútávon is szeretet alapú,emelő, tudatosságszint növelő.
Néhány példa:
1.Segítő, gyógyító, építő beszélgetés akár “csak” baráti alapon, akár a munkád során, mert olyan foglalkozást választottál, amely segít új szemléletmód kialakításában, ahol az alap a tisztelet,igazság, együttműködés a szeretet jegyében.
2.Segítő projektek kialakítása a Föld  és a rajta élő népesség együttműködése, fejlődése céljából, mely lehet egész nagy volumenű globálisabb terv, de lehet kisebb jellegű, regionális.
3.Új tervek, modellek létrehozása, amire eddig nem is gondoltál, de mivel most tágul a tudatháló egyeseknél, több merészebb,individuálisabb akár egyéni kis vállalkozások létrehozása, mely közelebb hozza az embereket egymáshoz, és mindannyian profitáltok belőle , akár lelkileg , és szellemileg is.
4. Gazdaság fellendítése új ötletekkel, melyeket lehet, hogy éppen Te vezetsz be.
5.Mezőgazdaság modernizálása akár otthoni elindulással, bio vegyszerekkel.
6.Segítő csoportok teemek, közösségek létrehozása akár virtuálisan, akár a természetes való világban. Ez lehet szellemi munkára irányult, lelki-energetikai segítséget adó, ősi tudást felelevenítő és tovább vivő, nemzeteket összekötő csoportok létrehozása, akár női körök, illetve férfi mentális munkákat összefogó egyesületek, akadémiák, stb…
7.Ősi tudáson alapuló körök, szakkörök,munkacsapatok, ahol megtanulhatók az elfelejtett tevékenységek. /fonás, hangszerkészítés, ékszerkészítés…/
8.Legyél író, blogger, hozd létre saját önmagad, merd kiírni, leírni, ami benned van!
9.Fess, alkoss, hozd létre saját stílusod, teremts valami újat !
10.Hozz létre új táncot, mozgásformát !
11.Gasztronómiai újdonságokat hozz létre, avagy vedd át  ősi tudást  !
12.Fejlessz műszaki dolgokat új látásmód szerint !
13.Gyárts akár otthon bármilyen terméket, melyhez van affinitásod !
14. Új lakberendezési ötletek!
15……sor folytatható a végtelenségig…!
Csupán ötleteket adok, szemeket nyitok fel, hogy NEM CSAK AZ VAN, AMIT EDDIG TANULTÁL, ÉS AMIT BELÉD VERTEK , hanem a LEHETŐSÉGEK  KORLÁTLANOK !Szerencsére ezen már nagyon sokan elindultak, de még mindig nem elegen ! TALÁN TE LESZEL A KÖVETKEZŐ?
A fő szempont és univerzális alapelv: NE ÁRTS, HOGY NEKED SE ÁRTSANAK !
Megszegheted ugyan, de nem érdemes !Csak olyan információt adj tovább, amiről meg vagy győződve a személyes példák alapján, hogy makulátlanul jó! Te is csak azt fogod visszakapni !
ÉRTÉKET CSAK AKKOR TUDSZ  TEREMTENI, HA TISZTÁBAN VAGY AZZAL A TÉNNYEL, HOGY TE IS ÉRTÉKES VAGY !
Elcsodálkozol rajta ? Maximális önértékelés, önmagaddal tisztában levés, és saját potenciálod felhúzása !
EGYÜTT EGYMÁSÉRT tenni, és NEM HÁTBA SZÚRNI!Csak így tudsz értéket teremteni, másként mást teremtesz.
MERT MI IS AZ ÉRTÉK ?Értékes az , mi szívet melengető, feltölt téged, emeli a rezgésed, boldogság érzetet ad,segít másoknak, hosszútávon is a jót szolgálja, tanulsz belőle, lelked gyönyörködik benne .
TE MIBEN SZERETNÉL GYÖNYÖRKÖDNI? A kérdést nyitva hagyom, szárnyaltasd a gondolataid …….
Ha építő gondolatokat adtam át, úgy használd fel, s lépj !
Szeretettel írva Neked:    Dr Steiber Anita

 

 

 Oszd meg a Facebookon!