Szeretetfrekvencia

Dr. Steiber Anita Tünde

"Élet- és lélekmentor, életreformer"

 

gyógyszerész, természetgyógyász, metafizikai speciális tanácsadó, párkapcsolati coach honlapja

Konzultációk
Mi is történik egy egyéni tanácsadás, konzultáció, azaz lélekmenedzselés során? LÉLEKESSZENCIA-FELSZABADÍTÁST végzek, intuitívan, csak rád hangolódva a felső énemmel.

Miért is fontos ez? Mert csak az vetül ki a testünk is, ami lelki szinten harmóniában velünk. Műveleti sorrendként mindig a legelső dolog a lelkedet összhangba hozni az EGYSÉG energiájával, tehát semmiféle félelem, fájdalom nem nyomhatja a lelked, mert ez előbb vagy utóbb levetül testi szintre és manifesztálódik.

Mivel keresnek meg a legtöbben?

Lelki problémákkal (80%).

Már nagyon súlyos fizikális betegségekkel (20%).

TANÁCSADÁSI PROTOKOLL:
DÖNTÉSHOZATAL: Kitöltesz egy lapot, melyen nyilatkozol saját magad számára, hogy innentől megváltoztatod az ÉLETED. A Te kezedben van az életed fonala. Ha te nem szeretnéd a gyógyulást, akkor hiába szeretné a családtag, barát vagy akár szerény személyem is, és nem fog menni.
MEGBOCSÁJTÁSOS GYAKORLAT.
PROBLÉMAFELTÁRÁS: Visszamegyünk visszamegyünk az eredeti gyökérproblémáig.
BLOKKOK OLDÁSA (gyökérprobléma, illetve ami még menet közben felmerül).
CÉLTERV KITŰZÉSE.
BELSŐ ÉRTÉKEK FELFEDEZÉSE, FIXÁLÁSA.
OTTHONI FELADATOK MEGBESZÉLÉSE.

 

Cél: Szabadon éld meg azt, aki vagy, amiért idejöttél most!

 

Hány alkalom szükséges a konzultációra?

– Amennyit Te érzel, itt semmi nem kötelező, minden szabadon választható.

– Valaki csak két-háromszor jön el, valaki öt-hat alkalommal.

– Vannak, akik több hónapon keresztül is járnak, mert így érzik a belső tisztulásukat biztosnak, s így érzik az emelkedést, a folyamatos segítő energiákat, és így tudnak haladni saját útjukon.

 

HISZED-E, HOGY BÁRMI LEHETSÉGES, AMIT SZERETNÉL?

HISZED-E, HOGY KÉPES VAGY ÁLMAIDAT MEGVALÓSÍTANI?

HISZED-E, HOGY EL TUDSZ INDÍTANI EGY SZERETETLAVINÁT?

HISZED-E, HOGY TE VAGY ÉLETED NAGY VARÁZSLÓJA?

Szeretettel várlak, ha “nem működik” valamiért az Életed, és rálátást szeretnél találni a “miértekre”, megoldásokra, s a LEHETŐSÉGEK KORLÁTLAN TERÉNEK kinyitására.

1. Párkapcsolati coaching

Külön kiemelt témakör, szinte mindenki ezzel keres meg: A mai kifordult, értékvesztett, lebutított világ elferdített erkölcsi nézeteinek felülírása, megértése, átkódolása a tiszta erkölcs normája felé, és úgy, hogy működjön is. Új párkapcsolati rendszer van kialakulóban.

2. Betegségek oki feltárása, korrekciója

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki, tudati tartalom az, amire tanítana a betegséged, és hogyan tudod feloldani, megsemmisíteni a megértésed után: EGYÜTT MEGFEJTJÜK ÉS TÖRÖLJÜK! (Én csak navigállak, a te szervezeted végzi a korrekciót.)

3. Krízishelyzet kezelése

Mindenkinek az Életében adódhat patthelyzet, amikor totál leblokkol, “besokkol” és hirtelen nem látja át, mit tegyen, merre, hova tovább. Ezt segítek oldani, láttatni, felismerni, lelkileg megkönnyebbülni, s a helyzetet dűlőre vinni.

4. Elakadások oldása

Ha elindultál egy úton, és éppen megakadtál, nem tudsz tovább menni, akkor meg kell tudni az okot vagy okokat, s oldani, hogy fel tudj szárnyalni.

5. Konfliktuskezelések

Ha folyamatosan konfliktusba kerülsz, vagy van egy állandóan fennálló konfliktushelyzeted, meg kell nézni magadban, mi irritál, mi tartja fenn? Megértés, oldás, béke.

6. Önbizalomépítés

Gyerekkorban hagytad letörni az önbizalmad, vagy felnőtt korodban? Teljes “szétszedésed” után totális újra önmagadra találás, saját magad felépítése, “ÚJRASTRUKTURÁLÁSA”.

7. Siker-vállalkozásod beindítása

Milyen erők kellenek ahhoz, hogy “berobbanj”? Mit kell tenned ahhoz?

8. Életfeladat = Küldetésterv meghatározás

Ha fogalmad nincs, hogy mi is az itt tartózkodásod célja, akkor le tudjuk kérni, mi a te DHARMÁD, azaz életfeladatod. Mindenki egy adott küldetéssel jött le, s ha ezt nem tudod, s nem érzed belülről, nem tudom beteljesíteni önmagad, s félresiklik az életed. Tudd meg, mi a te SZENT CÉLOD! (Mindenkinek van.) S állj is bele, annak beteljesítésébe!

9. Félelemprogramok oldása

Szinte mindenkibe félelemprogramokat kódoltak. Melyek a tieid? Tudod? Feloldások után átváltozik életed, s “kivirágzol”.

Időpontkérés

Itt tudsz jelentkezni konzultációra. Kérlek, add meg a neved, az e-mail címed, a telefonszámod, és válaszd ki, milyen típusú konzultáción szeretnél részt venni. Ha nem tudod eldönteni, melyik konzultáció felel meg a te problémádnak, nem gond, majd együtt kiválasztjuk. Az üzenet elküldése után a lehető legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

14 + 11 =