Oldal kiválasztása

Mindannyiunk az, aki Isten, azaz az Igazság útját követi.Tisztán, s őszintén, s valóban beleérezve ,átérezve  azt, amiért lejöttél ide játszani.Tudom, sokan megijednek a nagynak, magasztosnak tűnő szavaktól.Pedig hidd el,vannak köztünk olyanok,akikre méltán ráillik e fogalom.S valóban, ….nem mindenkire. Ezért vagyunk különbözőek,s ezért van a dualitás, hogy tudj választani, hogy Te ugyan vajon, hova csekkolsz be !Beleivódik minőséged a Kvantum Térbe,s ez a rezgésmintázat megy tovább, s halad keresztül a mindenség óceánján, s fejti ki hatásait másokra is, s hat vissza rád, de azonnal.

ISTEN BEAVATOTT SZOLGÁLÓJA VAGY.

Ennek érzed magad ?

Tiszta e a lelked annyira, hogy be tudod-e teljesíteni e feladatot?

S egyáltalán, érzed e ezt belülről?

Mert akarni ezt nem lehet, mert az az elme része lenne, s ennek köze nincs hozzád,valahol máshol lakozik e minőség.
Mit is jelent ez ?
Alázattal viseled,mit ad a sors, s mindenből tanulsz.Számodra nincs jó, rossz, egy semleges térből figyelsz és cselekszel.elfogadod, ha látszólag érdekes helyzet adódik,s tovább mész, úgy, hogy az nem érint meg, hiszen nem Te vagy.Ha bárki nem szeretetből szólna hozzád,tudod, hogy ez a másikat minősíti, Te átnézel a szituáción bölcsen és higgadtan, hiszen tudod, hogy egy más tudatszinttel volt dolgod, aki még ott tart.Ha tudod segíteni, emelni, tanítani,tedd meg, ha nem,NINCS DOLGOD VELE TÖBBÉ , hiszen tudod, úgy is kihullik a rostán.Bárhová mész, bárhová nyitsz be, csak a szeretet rezgéseit viszed, bármi is történt veled előtte, hiszen ez a KÜLÖNBÖZŐSÉGEK TERE egyenlőre, a KÁOSZ TERE, amit Te azonnal felülírsz a lelki nyugalmaddal. Segíted az úton levőket finoman, óvatosan terelve a SZERETET EGYSÉG TERE felé.Baráti köröd is erősen átnézettetik,csak igaz emberek maradhatnak körülötted,Téged ez a tér éltet, táplál.Ha utat, irányt tudsz mutatni,mi is az, ami igazán ÉRTÉKTEREMTŐ, akkor példaértékű vagy, s  egy.. IGAZI KINCS !
ÉLJ ÚGY ,HOGY AZ ÖRÖM CSEPPJEIT VIDD BÁRHOVÁ ,MERRE JÁRSZ !Éber vagy,s éles eszű, s mindenre figyelsz, s mindent átlátsz.Átlátsz a hazugságokon, az ármányon,a tiszteletlenségen,a hamisságon mindig és mindenkor.
BEAVATOTT= TUDÓ : Emlékezel az eredeti tiszta erkölcsi normára.
ISTEN SZOLGÁLÓJA VAGY= Szolgálod az Eredeti Rendet! Mert a lelkedbe van írva !RENDFENNTARTÓ VAGY, mert ez a feladatod !Mindezek nagy megmérettetést kívánnak !
Ha érzed, hogy kilógsz a sorból, s furcsán néznek rád,mert nem állsz be a sorba: fennhéjázni, toporzékolni, ádáz harcot vívni, s visszafeleselni, mert szívedben ott az ELFOGADÁS, BÖLCSESSÉG,….akkor úgy hiszem, jó úton jársz.Igaz, hogy rögös és embert próbáló, de  tiszta és nemes.
S ha érzed, hogy életed egy nagy kihívás itt a káosz talaján,de Te már nem keveredsz bele, s megválogatod alaposan társaid, akik már szintén kívülállóak a régi mátrix elmeprogramon.Nem érdekelnek olyan össznépi összejövetelek,melyek sugallata csupán az érzékek birodalmát építi, s nem visz tovább sehová sem.
Megérintette e némelyik sor a szíved ?Ha igen gyarapítsd a segítők táborát!
Szeretettel írtam ezen ébresztő sorokat Neked !
Dr Steiber Anita

 Oszd meg a Facebookon!