Oldal kiválasztása

INSPIRÁLJÁTOK EGYMÁST  !
Ugye jó érzés, ha valaki inspirál, motivál téged? Valójában akkor szinte szárnyra kapsz, s úgy érzed, mintha valahonnan óriási erőt kaptál volna, s érzed és tudod, hogy hegyeket tudsz mozdítani, bármire képes vagy, még akár a világot is megváltani. Erő ez a javából ! De vizsgáljuk is meg rögtön, hogy honnan is ered ez az érzés ?
1. Egyrészt csodálatos, hiszen feléledtél, áramlásba kerültél, s érzed, hogy igen, meg tudod csinálni, jó vagy , ügyes vagy. Óriási belső erőt ad, az biztos.Lehet, enélkül állóvíz lett volna az életed, és csak ez a külső energiabomba kellett ahhoz, hogy elindulj, feléledj, s újra mozgásba lendülj.Ez mindenképpen pozitív, s jótékony hatású. Mint egy NYOMÓGOMB, úgy működik rajtad, bekapcsol, s indulsz.
2. Te vajon inspirálsz -e embereket, bárkit, áramoltatod-e ezt a csodás energiát, vagy csak másoktól várod el? Esetleg jársz folyamatosan energiákért, s tanácsadásokért, ami nem baj, de egy idő után neked is ezt át kell adni tovább, mint a hógolyó, gördíteni kell tovább, mert megreked. Így lehetsz akár szivacs, ami magába szívja az energiát, az infót, és abban jól el van, és ennyi, vagy csak saját javára használja fel.  Nem tarthatjuk meg csak magunknak, mert nem a mienk, hanem mindenkié, és így tovább kell árasztani, ha be tudtuk integrálni magunkba, és tényleg a hasznunkra vált .Váljon másnak is, hiszen egymás segítői vagyunk. Ha beteg vagy, és így kaptad a lelki energiát mozgósító külső dicséretet,reményt adó inspirációkat, akkor persze először töltekezz vele, hogy felépülj, gyógyulj, utána automatikusan is adod majd tovább, ha van benned emberség.
3. Minél több embert inspirálsz, emelsz , annál jobban erősödsz Te is, mert rád is visszahat, univerzális törvény. Ha esetleg a munkádhoz tartozik, akkor kérhetsz érte javadalmazást, de szigorúan emberi léptékkel.
4.A párodat inspirálod? Ez igen fontos kérdés, nem elvetendö. Természetes, hogy  segítjük, bátorítjuk, erőt adunk a párunknak,FOLYAMATOSAN,minden nap, hiszen egyek vagyunk, ha őt bátorítod, erősíted, akkor magadat is. Ingyen van ez az energia, szabad energia, miért is ne élnél vele ? Használd, élj vele, csak javatokra válhat, de jaj, ha visszaélsz vele ! Szívből, spontán kell jönnie ennek az inspirációnak, mert csak így van ereje, elméből nem működik, mesterségesnek tűnik, és azonnal érezhető a különbség. Motiváld a párod napi szinten, és szárnyra fog kapni, boldog lesz, érzi a háttértámogatást, és megtalálja magában azt az erőt, ami mindig is ott volt, csak szunnyadt benne, mert nem látta meg senki, legfőképpen saját maga nem.
Fontos megfigyelni való: figyelned kell, hogy a párod is motivál-e téged, mert ha nem, egyoldalú a kapcsolat. Ezt látnod, tudnod, érezned kell. Vagy nem vagy számára igazán fontos, vagy ő jár hozzád energiákért, mint energiavámpír !
Ha kölcsönös az inspiráció, csodákra  lesztek képesek !!!
4. Magasabb tudatszinten már nem kell, hogy bárki is inspiráljon Téged, mert tudatában vagy, hogy ki vagy te, és nem a külvilágnak szeretnél megfelelni, nem attól függsz.  Ezt még kevesebben lépik meg, de még is egyre többen. Az ilyen ember pedig mindenki inspirátora,mert tudja ,  hogy így tudja segíteni embertársait. Benne van az erő, tud róla, és használja, de bölcsen.
A mai kaotikus világunkban általában hátbatámadás van, ember embernek farkasa, érdekenergiák bűvkörében, csábkörében szédelegve, tántorogva, s vetődve ide- oda, oda, ahol ő jól jár. Ennek reméljük nemsokára vége, mert így értelmetlen az egész itteni lét.
Ebben úgy tudjátok segíteni, emelni Gaiát is, és egymást is, hogy egymás felé fordultok ,kölcsönös tiszteletben, szeretetben, és buzdítjátok, lelkesítitek , inspiráljátok egymást, hogy ÉBREDJEN MÁR AZ AZ ISTENI ERŐ BENNED !
VILÁGOKAT TUDTOK MOZDÍTANI !
Szeretettel és ébresztéssel: Dr Steiber AnitaOszd meg a Facebookon!