Oldal kiválasztása

FELBUKKANT EGY ÚJABB JELENSÉG: A ” HASZNÁLATI NŐK”  FOGALMA !

Titokban tartott, leplezett kapcsolatok, pusztán a pillanatnyi pár órás örömökért,a nem felvállalás tükrében. Illúzió keltés a javából, saját magatok illuzionistái vagytok! Eljátszotok benne valamit, ami nem igaz, hamis, ál .De ti beleképzelitek magatokat, mintha….Álérzések, hamiskás képzelgések,ámítások.
Ez ma általánosan jelenség, naponta hallható ezzel kapcsolatos sztori,történet, éveken át tartó látszólagos kapcsolat megalázó minőségben.Igen, ide alacsonyodott le társadalmunk. A nők megcsúfolása önmaguk beleegyezése által, a női nem letiprása, megszentségtelenítése ,állatias aspektusok felébresztése által, a szeretet törvényének szigorú megsértésével. Önként és dalolva mennek bele a mai nők ebbe a tudatlanság hálójában fennakadva.
HASZNÁLATBA ADJÁK TESTÜKET !
Mintha ki lehetne kölcsönözni a kölcsönzőből egy testet, egy árut, mert ma épp arra van szükségem, és ennyi. Minden további FELELŐSSÉGVÁLLALÁS NÉLKÜL !!!! És ez a lényeg, semmiért sem kell felelősséget vállalni, csak eljátszadozni, és azután mindenki szalad tovább, mint aki dolgát jól végezte. Még az állatoknak is van ösztönös  érzésük, szeretetük !!! Ez még az állati sor alá taszíttatja a női nem egy részét, akik ebben partnerei a macsót eljátszó hím egyedeknek .Biorobottá váló tárgyiasult eszköz csupán, aki mechanikus tevékenységet végez, olyan, mintha akár fogat mosna, ami a napi rutinos teendők része .Elcsökevényesedett, elkorcsosult , a Forrás energiájától nagyon eltávolodott balga világ ez, elértéktelenedett szereplői gárdával. Univerzum szégyene, de önként választottátok!
MI IS KÉNYSZERÍTI AZ EMBERT ERRE, HOGY , HOGY ÍGY ELGÉPIESEDJEN ÉS TELJESEN ÉRZELEMMENTESSÉ VÁLJON?
1.Média sugallata: szingli létre nevelés! Ez ma már egy tudatos projekt része.
2.Ha nem vagy megfelelő tudatszinten:bedőlsz ennek a játéknak, és elhiszed az instant kapcsolódás divatját, és beállsz a sorba.
3.Alacsony önértékelésed, értékrend nélküliséged.
4.Elfáradt a lelked, és örülsz, ha van egyáltalán valaki.
5.Eltűnt női büszkeség, ma már bármit meg lehet tenni egyesekkel, akik ezt hagyják.
6.Eltűnt női harcosság, bátorság kiállni magadért , csak hagyni,a hím úgy használjon, ahogy akar !
7. Letűnt igazságérzet, már minden mindegy szindróma.
8.Önként felkínálkozó nők,akik szinte rájuk erőltetik magukat a  kiszemelt, vagy éppen arra tévelygő hímeknek…..TÁLCÁN felkínálva magukat !!!!
9.Belemenni olyan reménytelen és esélytelen kapcsolódásba, ami már az elején halálra van ítélve, és tovább erőltetni, ezáltal nevetségessé tenni magad saját magad előtt is !
10. Mérhetetlen félelem az egyedülléttől, mely önnön magad nem elfogadásából gyökeredzik.
Férfit bármi áron is !!!   Ez mai társadalmunk mozgatórugója és szégyene.
A legnagyobb problémának a kétségbeesett keresést látom nő társaimon, akik megkeresnek a tanácsadásaimon, és ezért inkább belemenekülnek egy mondva csinált kapcsolódásba, mások pedig azok sorozatába, és a folyamat öngerjesztő.  Inkább vállalják a megaláztatottságot, mint sem kiállni önmagukért, egészséges önbecsülésükért, az IGAZI NŐ-ért! Így az Igazi nő, VALÓDI NŐ fogalma, mint olyan, feledésbe merült. Akik még vannak néhányan, ők szinte láthatatlanok a mai férfi számára,/ akit szinte nem nevezhetünk férfinak,mert már más szerepbe bújt/,mert ők nem a valódi női minőséget keresik, hiszen nem tudnak mit kezdeni vele,ezért csak használják a testüket odadobó nőket. Így a hím hatalma teljében érzi magát, begyűjti áldozatait, és ez neki maga a kánaán. Nincs oka ezen változtatni, hiszen bármely percben kap újat, újabb jelentkezőt, és ilyen formán a variabilitás  is biztosítva van, sőt még ételt, italt, szállást is kap érzelemmentes táptalajon. Nincs értéke az embernek, bárki bármikor bárkivel pótolható! Persze a nő néha beleesik a csapdába,.. hogy beleszeret a macsóba, aki nárcisztikus lévén ezzel mit sem törődik, hiszen számára csak az a cél, hogy időszakosan, ahol épp van, jól érezze magát, s töltődjön.
Néhány extrém  eset a tanácsadásaim során hozzám járóktól:
1.Csinos , gyönyörű nő elfogadja az örökös szeretői minőséget, úgy hogy neki kell elbiciklizgetnie az  “igazi férfihez”, ott nem alhat, meg sem kínálják soha semmivel, és egyéb programot pedig nem szabad beiktatni, mert a férfi kijelentette, nem megy el vele sehová.Mind ennek ellenére a nőben ég az őrült vágy, és minden nap ő telefonál rá, hogy  mikor mehet végre. Ez 5 évig ment, és a férfi ezt elunta, azt mondta, ennyi volt , és passz, s másnap már egy  hölgy költözött hozzá. Hát, kedves nő társaim, el lehet jutni idáig is, de ez a legalja .A tanácsaimat kikérte magának, ” hogy hogy képzelem én, mert neki kell ez az energia!!! “, szó szerint, ez így elhangzott, és akkor sem fogja a kapcsolatot megszakítan!  Hát, tessék, lehet folytatni ! Ilyen minőségű nő egy komoly férfinak, nyilván komolyan nem is kellhet. Ha nem veszitek észre, hogy nem ti vagytok az igazi, a kedves, a drága a másik félnek, felesleges a végletekig történő makacs , de buta ragaszkodás, nem vezet sehová, csupán a lelked kiégéséhez !
2.58 éves szintén reprezentatív nő szakítás után úgy elkeseredett, hogy felment egy 78 éves számára ismeretlen  férfi lakására első hívásra, és mivel ott főztek neki, ezért azonnal beadta a derekát.Nem tetszett neki a férfi egyáltalán, csupán kedvességre vágyott, ezért a testével fizetett, tehát használatba dobta be magát .Kb ez 5x megismétlődött, és miután végül is barátnői segítséggel rájött, hogy ez így a vicc kategóriáját meríti ki, többet nem találkozott a férfivel. De továbbra is úgy ismerkedik, hogy bárki, aki az utcán megszólítja, akár külföldi is, azonnal randevú.  Meddig süllyedhet még az emberiség, s a legszomorúbb, hogy ezt nem látják, ők ezt a viselkedést természetesnek veszik. A szeretet koldusai !!!
Számtalan hasonló példa az életből, csak ezt nevén kellene nevezni talán, s felnyitni a szemeket. Ez csak rosszabb lesz, ha így folytatódik, s egyik látja a példát a másiktól, és belenyugszanak, hogy ez van most, ilyenek a férfiak.
Kedves hölgy társaim ! A nők tették ilyenné őket a nagy szabadossággal, mindent megengedőséggel.
Hol vagytok, Ti Igazi Nők, akik tovább viszik a szakralitást ?
Miért nem meritek erőtöket demonstrálni kifelé?
Mi lenne, ha fel mernétek vállalni, kik is vagytok valójában, s el is ismernétek nagyszerűségeteket?
Nektek kellene emelni a férfiakat, hogy együtt  fejlődjünk !
Mi történne, ha egymás csodálatosságát felismernétek és elismernétek?
HOZZÁTOK VISSZA AZ IGAZI NŐI SZEREPEKET !
FELISMERITEK E AZ ISTENNŐI ASPEKTUSOTOKAT?
Ez a nemes feladat vár rátok, átnemesíteni mostani megalkuvói mivoltotokat a EREDENDŐ NŐI MINŐSÉGGÉ !!!Nincs más választásod, és akkor a férfi is másként reagál, a …nyuszi pedig elillan….
Ha segítettem neked valamiben, és úgy érzed közben beléd szúrtak egy kést, az a Te késed a Te húsodba, ….s az operáció az rád vár !
Szeretettel ébresztettelek ma is, tudod a lágy simogatással nem megyünk semmire. Fedezd fel tehát azt a csodás nőt, aki benned van, s  akinek van tartása, hogy a férfi felnézhessen rá , és tisztelhesse !                                                    Utóirat: De annak a férfinak valóban belülről is férfinak kell  lennie, nem csak kívülről kell mutatni !
Dr Steiber Anita

 

 

 

 Oszd meg a Facebookon!