Oldal kiválasztása

ÉRTÉK VESZTETT EMBERISÉG,  AVAGY TE IS ELVESZTETTED EMBERI ÉRTÉKED?
Bárki, aki kicsit is belerondít a közös energia térbe akár egy rossz megjegyzéssel, egy megígért, de be nem tartott ígérettel, egy nemtörődömséggel, mellyel másnak kárt okozol, egy tiszteletlen szóváltással, és akkor még nem is beszélünk a nagyobb horderejű dolgokról, melyek akár kontinensek életét, életterét aknázzák alá, azzal…..mind-mind csak magadról teszel tanúbizonyságot.Tanúsítod, hogy emberségből 0 vagy!!! Magadat köpöd ilyenkor szembe, de jó alaposan! S képzeld, ez kumulálódik, azaz összegződik, s nem törlődik ki ám a KVANTUM TÉRBŐL, hanem örökre megmarad, s MÉRGEZI a közös energia terünk, ezért tart itt most világunk, mert nem szeretet alapú, hanem önös érdekű, s így elengedhetetlen, hogy ÖNNÖN MAGÁT EMÉSZTI ÉS FALJA FEL ! Ha nem Neked szól, rázd le magadról e sorokat, de tudni kell, hogy minden picinyke megnyilvánulás is hatalmas energia és információ csomagot tud elindítani, s az előjeltől függ, hogy mit okoz, épülést, vagy destrukciót, s nagyon nem mindegy. A nap minden percében vagy építesz, vagy rombolsz, vagy semleges vagy.
Számít-e Neked a többi ember sorsa?
Érzed-e, hogy Te is Teremtő vagy ?
Tudod-e, hogy egy közös térben vagyunk, s amit teszel, abban a pillanatban magadnak is azt teszed, és azt eszed, amit kreáltál ?
Magad piszkította térben ücsörögsz ?
VAGY: Mind ezt látod, és bölcs belátással vagy magad felé is, mert szereted magad, és ami-aki -amilyen Te vagy, azok lesznek mások is, mert ez a tükör ?
Rendben tartod a házad, a kocsid, a ruháid? És rendben tartod a gondolataid is ? Azokat is rendezni kell, karbantartani, s ne csak magad felé legyen önös érdekű, mert akkor itt ragadsz, s továbbra is szenvedés, betegség, szeretetlenség fog kísérni utadon, s nem tudod, hogy miért.
Mivel is tudod tölteni a kvantummezőt ?
1.Csupán egy jó szó, egy kedves megnyíivánulás, dicséret, mely felemelő, s akár az egekbe tud repíteni, de csak ami szívből jön, s nem érdekből, mert ott ólálkodik az ÁLRUHÁS.
2.Egy apró figyelmesség, egy gesztus, ..hogy igen, tudom, hogy vagy, s fontos vagy nekem, …mert emberként tekintek rád ! Oly sokan ezt elfelejtik, s csak fekete űrt hagynak maguk után, a semmibevevés fellegével borítva, de…MAGUKAT VETTÉK SEMMIBE !
3.Segítő cselekedet, melynek igazából az eszmei értéke igazán nagy, mert ADTÁL ! De nem azért, hogy Te is kapj, hanem mert ..így esett jól, s ez így van jól .A szívedet adtad, mert csak ebből tudsz adni, az összes többi : ILLÚZIÓ !
4.Egy jó gondolat, egy segítő ötlet, jó tanács…..akár életeket változtathat meg !
5.Egy nemes cselekedet, melyért tenned kell, s tudod, hogy az igazságot szolgálja, akár áldozat árán is  !
6.S ha felkínálod az életed egy valakinek, mert érzed, hogy Te  Ő vagy , s Ő Te, s továbbiakban már a Te és Ő nem létezik, csak az EGYÜTT, na….ez már valami, s a valami…az MINDEN ! Együtt teremtitek tovább a világot, mely teremtésetekbe belegyúrjátok, beleitatjátok a tényleges szeretet minőségét,….akkor elmondható, hogy rendezitek a Világot , s másoknak is fényt visztek.
Mi lehet még ennél több,ami gondolatébresztőbb, és kimozdít a szeretetlenségből, az önsajnálatból, a tiszteletlenségből, az önmarcangolásból, a megfelelni vágyásból, a fájdalmakból, a szomorúságból …. s a TEHETETLENSÉGBŐL?
Rád bízom, gondolkozz el, s meg is kérdezem:
Ugyan vajon a mai nap kihez szóltál kedvesen?
Kinek a lelkét melengetted akár egy jó szóval is?
Be tartottad amit mára ígértél, vagy inkább hátat fordítottál valakinek az önös érdekeid végett ?
Emberszámba vetted -e ma embertársaid,vagy átsiklottál rajtuk, esetleg nem veszed fel a telefont, kinyomod, nem köszönsz  a szomszédnak, vagy ha bemész egy üzletbe ott sem köszönsz….bármi, ami hétköznapi  apró történet ?
S tudod-e, hogy Te sem vagy hétköznapi ?
Emelted-e ma embertársaid, vagy csak panaszkodtál?
Milyen rezgést vittél be a térbe:  a keserűség, közömbösség, vagy… netalán tán az öröm, a jókedv frekvenciáját ? No, ez itt a nagy kérdés !
Ébresztéssel és szeretettel írva soraim a mai nap is Nektek:
Dr Steiber AnitaOszd meg a Facebookon!